Ceturtdien, 23.aprīlī, BK Latvijas Universitāte e-basketbolisti aizvadīja pirmo spēli Pafbet Latvijas e-Basketbola līgā un izcīnīja pirmo uzvaru pārspējot Valmiera Glass ViA komandu ar rezultātu 59:44

Spēles rezultātu atklāja LU e-basketbolisti. Intensīva spēle turpinājās abas ceturtdaļas, kā rezultātā lielajā puslaika pārtraukumā komandas devās ar neizšķirtu rezultātu (24:24).

Pēc puslaika pārtraukuma mūsu komanda turpināja gūt punktus, kas radīja pārsvaru. Spēles rezultāts noslēdzās ar rezultātu 59:44.

Visvairāk punktus guva Elvijs Zariņš (Zarinsh), kura kontā 17 punkti. Spēles rezultātu ar 16 punktiem bagātināja Ralfs Šķesters (BeastLV3), kā arī 14 punktus guva Niklāvs Vanags (vangznik15).

Komandas kapteiņa Kristera Mauras pēcspēles komentārs:”Spēle noteikti bija aizraujoša un Valmiera mums lika pasvīst. Džeki malači kapājās, bet šoreiz uzvaru viņi neguva.
Iespējams, grūtības pakāpi augstāku padarīja tas, ka bija neliels uztraukums pirms spēles, jo visi pirmo reizi spēlējam kādā publiskā turnīrā. Arī tas, ka nebijām pirms tam spēlējuši pret līdzvērtīgiem pretiniekiem un pretī nāca nosacīti šīs spēles iesācēji. Es darīju ko varēju un arī savstarpēji komunicējot centos palīdzēt komandas biedriem. Iespējams, ka tieši komunikācija bija uzvaras atslēga. Nākamā spēle ir pret spēcīgo VEF komandu. Tagad mēs zināsim pie kā piestrādāt un darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai turpinātu gūt uzvaras.’’

LU e-basketbols: Elvijs Zariņš (Zarinsh) 17, Ralfs Šķesters (BeastLV3) 16, Niklāvs Vanags (vangznik15) 14, Kristers Maura (krixis39) 7, Dāvis Skreivers (gbhdavis) 5.

Nākamā spēle otrdien, 28.aprīlī, plkst.19.05 pret VEF Rīga.
Spēlēm iespējams sekot līdz Best4Sport televīzijā vai līgas YouTube kanālā.

Dalīties