BK Latvijas Universitāte e-komanda turpina cīnīties Pafbet Latvijas e-Basketbola līgā. Otrdien, 5.maijā, plkst.19.30 priekšā spēle ar BK Ventspils e-komandu.

Šobrīd kopā ir aizvadītas trīs spēles. Pirmajā spēlē e-komanda guva uzvaru pār Valmiera Glass VIA ar rezultātu 59:44.

Otrajā spēlē e-komanda tikās ar VEF Rīga, kur Rīgas derbijā piekāpās pretinieku e-komandai ar rezultātu 49:103. Šajā spēlē rezultatīvākais bija Dāvis Skreivers (gbhdavis) ar 25 punktiem.

Trešo spēli e-komanda aizvadīja pret BK Liepāja e-komandu. Arī šajā spēlē diemžēl neizdevās gūt uzvaru un spēle noslēdzās ar rezultātu 58:75. Mūsu rindās visvairāk punktus guva Elvijs Zariņš (Zarinsh), kura kontā kopā bija 20 punkti.

Otrdienas vakarā LU e-komanda spēkosies ar BK Ventspils e-komandu. Komandas līderis punktu ziņā ir bils_LV, kuram vidēji 32.3 punkti spēlē. Atlēkušās bumbas spēlē visvairāk savāc Ziirgs – 13 atlēkušās bumbas spēlē. Ziirgs arī ir labākais rezultatīvo piespēļu ziņā, spēlē vidēji atdodot 9.3 rezultatīvas piespēles.

Mūsu komandā līderis punktu ziņā ir Zarinsh, kura kontā vidēji 18.5 punkti spēlē. Atlēkušās bumbas visvairāk savāc krixis39 – 13.7 atlēkušās bumbas spēlē. Rezultatīvo piespēļu ziņā produktīvākais ir gbhdavis, kurš vidēji atdod 5.7 piespēles spēlē.

BK Latvijas Universitāte e-komanda ir gatava, lai gaidāmajā spēlē gūtu uzvaru!
Spēli būs iespējams redzēt Best4Sport televīzijā vai līgas YouTube kanālā.

Dalīties