Latvijas Universitātes komanda Rīgas svētku ietvaros pārliecinoši uzvarēja Rīgas Tehniskās universitātes komandu ar rezultātu 62:38. Kopsummā uzvarēja Labais krasts.

Šogad “Krastu mačs” norisinājās jau vienpadsmito reizi. Šajā reizē tas bija īpašs ar to, ka notika uz AB Dambja, kas ir neitrāla teritorija abiem krastiem, kā arī bez līdzjutējiem, taču līdzjutēji spēlei varēja sekot pie TV ekrāniem.

Latvijas Universitāte tika pārstāvēta deviņu spēlētāju sastāvā. Par papildus atbalstu rūpējās LU karsējmeitenes, kuras atbalstīja LU komandu un sniedza skaistus priekšnesumus skatītājiem.

Jau pašā spēles sākumā bija skaidrs, kurš ir laukuma saimnieks. Lai arī spēlētāji kopā sanāk tikai reizi gadā, bija jūtama komandas saliedētība, kas tikai palīdzēja gūt pārliecinošo uzvaru.

Par spēles vērtīgāko spēlētāju (MVP) tika atzīts Didzis Bērziņš: “Ņemot vērā pēdējā laika ierobežojumus, varēja just, ka spēlētāji gribēja spēlēt un spēle bija azartiska. Man šķiet, ka nospēlējām labi. Visi mūsu spēlētāji bija noskaņojušies pacīnīties par uzvaru un, neraugoties uz to, ka kopā spēlējam varbūt reizi gadā, izdevās veiksmīga saprašanās laukumā.”

Paldies ikvienam spēlētājam, kurš ar lepnumu pārstāvēja Latvijas Universitātes komandu!

Dalīties