BK “Latvijas Universitāte” tiek pārstāvēta ne tikai klasiskajā basketbolā, bet arī 3x3 basketbolā. To lieliski ir izdevies pierādīt mūsu komandas spēlētājiem, kuri šajās brīvdienās piedalījās “Top Gun” IV posmā. Kopvērtējumā komanda izcīnīja trešo vietu, kas rezultējās ar iekļūšanu pamatturnīrā.

Kopā tika aizvadītas sešas spēles. Spēļu rezultātus iespējams aplūkot šeit.

Komandas spēlētājs Reinis Jānis Avotiņš: “Prieks piedalīties turnīrā, kur visas komandas cīnās par katru laukuma centimetru. Šis bija pirmais turnīrs, kurā spēlējām šādā sastāvā, tāpēc bija arī lietas, kuras līdz galam nebijām atstrādājuši un varbūt tas arī liedza iekļūt finālā. Uzstādītais mērķis bija iekļūt pamatturnīrā un prieks, ka to arī izpildījām.”

Latvijas 3x3 Basketbola līgas turnīrs norisinās no jūlija līdz maijam. Kopā ir paredzēti 6 atlases posmi. Pēc atlases posmiem būs astoņi pamatturnīra posmi un finālposms. Finālturnīrā tiks izspēlēts Latvijas čempionu tituls, apmaksāts brauciens uz starptautisku FIBA 3x3 turnīru un tehniskā finansējuma balva, ko komanda varēs izmantot starptautiskajiem braucieniem.

 

Dalīties