Šajā sestdienā, 24. oktobrī, plkst.19.00, viesu statusā jeb izbraukumā dosimies cīņā pret ‘’VEF Rīga’’. Spēle norisināsies Elektrum Olimpiskajā centrā.

Ar “VEF Rīga” šajā sezonā basketbola laukumā vēl neesam tikušies. Pēdējā mūsu savstarpējā tikšanās reizes bija starpsezonā, kad aizvadījām pārbaudes spēli, kurā neizdevās gūt uzvaru.

‘’VEF Rīga’’ paspējusi aizvadīt četras spēles un visās komanda guvusi uzvaras. Rezultatīvākais spēlētājs pretinieku komandā ir Aigars Šķēle, kurš vidēji spēlē gūst 15.8 punktus. Atlēkušās bumbas visvairāk vāc Isaiah Pineiro – vidēji 6.8 atlēkušās bumbas spēlē. Pie rezultatīvajām piespēlēm labākais arī Aigars Šķēle, kurš vidēji spēlē atdod 4 rezultatīvas piespēles.  

Šajā sezonā mums vēl nav sanācis tikt pie kārotās uzvaras, taču visa komanda ir apņēmības pilna, lai to iegūtu šajā spēlē.

Vidēji visvairāk punktus spēlē gūst komandas kapteinis Kārlis Žunda, kuram vidēji ir 12.3 punkti spēlē. Bumbās zem groza vislabākais ir Edvards Reinis Mežulis, kurš spēlē vidēji izcīna 6.8 bumbas. Komandas kapteinis Žunda labākais arī rezultatīvo piespēļu ziņā, kuram vidēji 5 piespēles spēlē.

BK "Latvijas Universitāte" spēlētājs Eduards Avotiņš par gaidāmo spēli: "Domāju, ka ir gaidāma interesanta spēle, jo pretī nāk ''VEF Rīga'' - ļoti spēcīga komanda, kurai šosezon vēl nav zaudējumu, tāpēc būs lielāka motivācija uzvarēt. ''VEF Rīga'' spēlē daudz pieredzējušu spēlētāju, savukārt mēs LU visi esam jauni un perspektīvi spēlētāji, kas gribēs sevi pierādīt pret pieredzējušākiem spēlētājiem. Cīnīsimies un darīsim ko varēsim, lai uzvarētu!''

BK “Latvijas Universitāte” komanda aktīvi aizvada treniņu procesu un ir gatava cīnīties par katru laukuma centimetru, lai gūtu pirmo uzvaru!

#LUbasketbols

Dalīties