Sestdien, 21. novembrī, BK “Latvijas Universitāte” viesojās pie BK “Ogre”, kur Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas ietvaros aizvadīja izbraukuma spēli. Spēle noslēdzās ar rezultātu 58:83.

Spēles sākuma sastāvā devās Alberts Putāns, Edvards Reinis Mežulis, Anrijs Miška, Norberts Strautiņš un Kārlis Žunda.

Pirmos punktus guva Alberts Putāns, kurš iemeta trīspunktu metienu. Anrijs Miška iemeta divus punktus, kas panāca neizšķirtu uz spēles tablo (5:5). Vienu no diviem soda metieniem iemeta Edvards Reinis Mežulis, bet tas nebija mazsvarīgi, jo tika panākts pirmais pārsvars. Pēdējā pirmās ceturtdaļas minūtē divus punktus guva Pauls Gustavs Miglinieks un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 8:14.

Kārlis Žunda un Anrijs Miška katrs guva pa diviem punktiem otrās ceturtdaļas sākumā. Ar trīspunktu metienu izcēlās Pauls Gustavs Miglinieks. Arī komandas kapteinim Kārlim Žundam izdevās gūt trīs punktus, bet nedaudz vēlāk divpunktu metienu iemeta Anrijs Miška. Puslaikā devāmies ar rezultātu 20:30.

Atgriežoties no puslaika pārtraukuma, pirmos punktus trešajā ceturtdaļā guva Artis Arnītis, kurš bija precīzs no soda metiena līnijas. Ar trīs punktiem spēles rezultātu bagātināja Alberts Putāns, kā arī Eduards Avotiņš, kurš spēles turpinājumā bija precīzs no soda trīspunktu metiena līnijas. Divus precīzus soda metienus iemeta Kārlis Žunda, bet mirkli vēlāk ar diviem punktiem atzīmējās Anrijs Miška. Arī nedaudz vēlāk ar diviem punktiem atkal precīzs bija Anrijs Miška. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 33:65.

Ar diviem skaistiem dankiem pēdējo ceturtdaļu iesāka Anrijs Miška. Komandas kapteinis Kārlis Žunda iemeta trīspunktu metienu, kas nedaudz satricināja pretinieku komandu. Savu pirmo punktu, spēlējot augstākajā līgā, guva Edvards Lucis, kurš bija precīzs no soda metiena līnijas un iemeta vienu soda metienu. Kārlim Žundam un Artim Arnītim izdevās kopā gūt sešus punktus, katram iemetot precīzus trīspunktu metienus. Edvards Reinis Mežulis iemeta soda metienu un pēc mirkļa uz soda metiena līnijas stājās arī Everts Ramza, kurš bija precīzs abos metienos. Albertam Putānam izdevās iemest vienu soda metienu. Divus punktus guva Edvards Reinis Mežulis, vēlāk arī Anrijs Miška guva divus punktus. Edvards Reinis Mežulis arī turpmāk bija precīzs zem groza un iemeta vēl divus punktus. Spēli noslēdza Edvards Lucis, kurš iemeta vienu soda metienu un spēles tablo rādija 58:83.

BK “Latvijas Universitāte”: A. Miška 16 (7 ab), K. Žunda 13 (8 ab), A. Putāns 7, E.R. Mežulis 6, P.G. Miglinieks 5, A. Arnītis 4, E. Avotiņš 3, E. Lucis 2, E. Ramza 2, R.J. Avotiņš, G.K. Kampuss, N. Strautiņš

Nākamo spēli komanda aizvadīs savā laukumā, 4. decembrī, plkst.17.00, tiekoties ar “VEF Rīga”, taču atgādinām, ka spēli varēs vērot tikai tiešraidē “Pafleague” YouTube kanālā.

#LUbasketbols

Dalīties