Piektdien, 4. decembrī, BK “Latvijas Universitāte” savā laukumā uzņēma “VEF Rīga”. Spēle noslēdzās ar rezultātu 42:86.

Starta pieciniekā devās Edvards Reinis Mežulis, Everts Ramza, Kārlis Žunda, Anrijs Miška un Alberts Putāns.

Pirmos punktus, kā daudzi prognozēja mūsu sociālo tīklu prognožu spēlē, guva Kārlis Žunda, iemetot divpunktu metienu. Nedaudz vēlāk divus punktus guva Alberts Putāns. Pēdējā pirmās ceturtdaļas minūtē, precīzs no trīspunktu līnijas bija Kārlis Žunda. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 7:12.

Ar skaistu danku, kuru tiešraides skatītāji noteikti novērtēja, izcēlās Anrijs Miška un guva divus punktus. Mūsu komandas jaunākais spēlētājs Noa Daniels Viljamsons savu debiju LU komandā atzīmēja ar diviem punktiem. Anrijs Miška pievienoja divus punktus (13:23). Laiks bija kādam trīspunktu metienam un to īstenoja Pauls Gustavs Miglinieks, kurš turklāt iemeta nevis vienu, bet divus trīspunktu metienus (19:27).  Puslaika pārtraukumā devāmies ar rezultātu 19:34.

Izcīnot bumbu, Everts Ramza divreiz nedomājot veica metienu un guva divus punktus. Uz soda metiena līnijas stājās Edvards Reinis Mežulis, kurš bija precīzs abos metienos. Pēc soda metieniem precīzs no trīspunktu līnijas bija Everts Ramza (26:52). Divus punktus spēles rezultātam pievienoja Edvards Reinis Mežulis. No trīspunktu metiena līnijas raidītais metiens Reiņa Jāņa Avotiņa izpildījumā bija precīzs, taču jau mirkli vēlāk R.J. Avotiņš bija precīzs no soda metiena līnijas. Mirkli pirms trešās ceturtdaļas beigām divus punktus guva Kārlis Žunda. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 34:56.

Ceturtajā ceturtdaļā punktus izdevās gūt tikai ceturtdaļas otrajā pusē un tas veiksmīgi izdevās Albertam Putānam. Divus punktus guva Artis Arnītis (40:75). Pēdējos punktus spēlē LU labā guva Edvards Reinis Mežulis, iemetot divus punktus. Spēle noslēdzās ar rezultātu 42:86.

BK “Latvijas Universitāte”: K. Žunda 7, P.G. Miglinieks 6, A. Putāns 6, E.R. Mežulis 6, E. Ramza 5, R.J. Avotiņš 4, A. Miška 4, A. Arnītis 2, N.D. Viljamsons 2, G.K. Kampuss, E. Lucis

Nākamo spēli komanda aizvadīs izbraukumā pret BK “Liepāja”, 11. decembrī, plkst. 19.00.

Dalīties