Trešdien, 6. janvārī, plkst.19.00, BK “Latvijas Universitāte” savā laukumā uzņems kaimiņus jeb “VEF Rīga”. Spēle notiks bez skatītāju klātbūtnes tribīnēs, bet to varēs vērot tiešraidē PafLeague YouTube kanālā.

Kamēr citi kārtīgi svinēja svētkus un atpūtās, LU basketbolisti dienas aizvadīja treniņos, kur gatavojās šī gada spēlēm. Spēlētājiem motivācija ir liela, jo pagaidām nevienā spēlē vēl nav izdevies gūt uzvaru šajā sezonā, taču izsalkums pēc tās ir milzīgs.

Ar vefiešiem mums ir bijušas divas savstarpējās spēles. Pirmajā spēlē zaudējām ar rezultātu 54:95, taču otrajā ar 42:86.

Pretinieku komandā šobrīd ir šādi līderi – punktu ziņā labākais ir Kyle Allman, kurš vidēji gūst 15.7 punktus spēlē, kā arī rezultatīvo piespēļu ziņā viņš ir labākais savā komandā, jo vidēji spēlē atdod 4.1 rezultatīvu piespēli. Par atlēkušajām bumbām vislabāk cīnās Alexander Madsen – vidēji 6.2 bumbas spēlē.  

BK “Latvijas Universitāte” līdera pozīciju pārliecinoši ieņem komandas kapteinis Kārlis Žunda, kurš vidēji spēlē gūst 11.7 punktus, savāc 6.6 atlēkušās bumbas un atdod 4.7 rezultatīvas piespēles.

Kā jau minējām, spēle notiks bez skatītāju klātbūtnes, taču aicinām tai sekot līdz šeit.

#LUbasketbols

Dalīties