Piektdien, 26. februārī, plkst.20.00, Olimpiskajā Sporta centrā, Pafbet Latvijas-Igaunijas līgas spēli aizvadīs BK “Latvijas Universitāte” savā laukumā tiekoties ar ''Valmiera Glass/ViA''. Spēles video tiešraide būs redzama ‘’Best4SportTV’’ kanālā.

Šī būs ceturtā komandu savstarpējā tikšanās reize. Kopā ir aizvadītas trīs spēles un vienā no tām LU spēlētāji svinēja uzvaru, kura bija pirmā šajā sezonā.

Rezultatīvākais spēlētājs Valmieras komandā ir Edmunds Elksnis, kurš vidēji spēlē gūst 15.6 punktus. Zem groza par bumbām visvairāk cīnās Ervīns Jonāts, kurš vidēji izcīna 6.6 atlēkušās bumbas, taču rezultatīvās piespēles visvairāk atdod arī Edmunds Elksnis – vidēji 6.1 piespēles spēlē.

BK “Latvijas Universitāte” komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Kārlis Žunda, kurš vidēji spēlē gūst 11.6 punktus spēlē. Par atlēkušajām bumbām visvairāk arī cīnās komandas kapteinis Kārlis Žunda, kurš vidēji spēlē savāc 7 atlēkušās bumbas. Arī rezultatīvo piespēļu ziņā labākais ir kapteinis, kurš spēles laikā vidēji atdod 5,7 rezultatīvas piespēles.

Atgādinām, ka spēlei varēs sekot līdz Best4SportTV, plkst.20.00.

#LUbasketbols

Dalīties