Brīvdienās gan abas vīriešu basketbola komandas, gan mūsu sieviešu basketbola komanda aizvadīja spēles. LU/BS Rīga pieveica BK Līvāni/BJSS komandu, BK "Latvijas Universitāte" piekāpās "AVIS UTILITAS RAPLA" komandai un BS Rīga juniores/LU cieta zaudējumu Liepāja/LSSS meitenēm.

Latvijas Universitāte/BS Rīga vs BK Līvāni/BJSS

"Latvijas Universitātes" jaunā maiņa Latvijas Universitāte/BS Rīga ar 98:93 sīvā cīņā uzvarēja BK Līvāni/BJSS komandu, tādējādi nostiprinoties Austrumu grupas trešajā pozīcijā. Pirmās trīs ceturtdaļas mūsējie atradās iedzinējos, bet pēdējā ceturtdaļā pretinieku pārsvars sāka strauji sarukt un mūsējie strauji pietuvojās neizšķirtam rezultātam. 3 minūtres pirms spēles beigām, Mārcis Osis ar precīzu 3 punktu metienu izvirzīja BS Rīga/Latvijas Universitāte vadībā. Īsi pēc tam, mūsējie spēja iegūt 5 punktu pārsvaru, kuru izdevās noturēt līdz spēles beigām. Spēle noslēdzās ar rezultātu 98:93. Rezulatatīvākais spēlētājs LU rindās ar 22 punktiem bija Mārcis Osis.

BK "Latvijas Universitāte" vs "AVIS UTILITAS RAPLA"

19.novembrī izbraukuma spēli aizvadīja arī mūsu vīriešu komanda Latvijas-Igaunijas basketbola līgā pret AVIS UTILITAS RAPLA komandu, kurā mūsējie ar rezultātu 62:77 piekāpās mājiniekiem. LU rindās ar 14 punktiem atzīmējās Dāvids Vīksne, kurš pirms izlašu pārtraukuma bija izlaidis vairākas spēles. 13 punktus guva guva Toms Skuja, bet 12 punkti Norberta Strautiņa kontā.

BS Rīga juniores/LU vs Liepāja/LSSS

17.novembrī mūsu sieviešu komanda aizvadīja spēli pret Liepāja/LSSS. Abām komandām sākumā neveicās ar punktu gūšanu, taču Liepājas pārsvars cīņā par atlēkušajām bumbām vēlāk lika par sevi manīt. Pēc pirmās ceturtdaļas rezultāts bija 9:9. Otrajā ceturdaļā punktu skaits abām komandām pieauga un Liepājnieces izvirzījās vadībā ar 29:20. Trešajā ceturtdaļā mūsējās atradās iedzinējos ar -14, bet pēdējā ceturtdaļā spēle noslēdzās par labu pretiniecēm ar 54:72.

Dalīties