2022.gada izskaņā, 30. decembrī norisinājās BK "LU" un BK "Ogre" otrais sezonas savstarpējais duelis. Ļoti spraigā cīņā mūsējie spēles galotnē tomēr piekāpās ar rezultātu 61:63. Šī spēle bija īpaša ne tikai ar to, ka norisinās īsi pirms gadu mijas, bet arī ar to, ka pirms spēles tika sveikti bijušie BK LU spēlētāji, kuri LU sastāvā aizvadījuši 90+ spēles.

BK "Ogre" sastāvā šobrīd spēlē 2 bijušie LU spēlētāji - Kristaps Dārgais un Rihards Zēbergs. Abi spēlētāji LU sastāvā ir aizvadījuši 90+ spēles. BK "Latvijas Universitāte" lepojas ne tikai ar esošajiem, bet arī bijušajiem spēlētājiem, tāpēc kā simboliska dāvana, pirms spēles viņiem tika pasniegti ierāmēti viņu bijušie LU formas krekli.

Pirmajā spēles ceturtdaļā mūsējie veiksmīgi spēlēja aizsardzībā un pirmās 10 minūtes izdevās noslēgt ar 3 punktu pārsvaru (13:10). Pirmās ceturtaļas pauzē tika sveikta LU ziemas cepures konkursa uzvarētāja Ineta Mežule. Ineta savā īpašumā ieguva stilīgu un siltu ziemas cepuri ar LU simboliku. Otrajā ceturtdaļā "Ogrei" izdevās iegūt 8 punktu pārsvaru (26:34). Pēc puslaika pauzes, mūsējie pirmajās trīsarpus minūtēs veica 15 punktu izrāvienu, iekrājot 41:34 vadību. LU veikto iespaidīgo ofensīvu diriģēja saspēles vadītājs Toms Skuja, kurš iemeta deviņus no 15 punktiem. Noslēdzošā ceturtdaļa bija ļoti dinamiska. Spēles izskaņā LU bija ļoti tuvu uzvarai, bet diemžēl, spēle beidzās ar rezultātu 61:63, BK "Ogre" labā.

Paldies visiem, kuri bija ieradušies mūs atbalstīt klātienē, kā arī tiem, kuri juta līdzi pie televīzijas ekrāniem! Tiekamies nākamajā mājas spēlē jau 10. janvārī, plkst. 19.45, Rimi Olimpiskajā centrā pret BK "Ventspils"!

Dalīties