Latvijas un Igaunijas apvienotajā basketbola līgā mūsu BK "Latvijas Universitāte" viesos ar 80:78 pieveica "Keila KK". Savukārt Ramirent nacionālajā līgā mūsu attīstības komanda "LU/BS Rīga" ar rezultātu 116:61 sagrāva RTU komandu.

Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas spēles liktenis mūsu komandai par labu izšķīrās pašās beigās. Spēle noritēja ļoti cieši. Spēles puslaikā rezultāts bija neizšķirts - 37:37. Pēc puslaika LU izdevās iegūt pāris punktu pārsvaru un trešo ceturtdaļu noslēgt ar 59:54. Noslēdzošajā ceturtdaļā Reinis Avotiņš bija precīzs septiņas minūtes līdz beigām un pāris sekundes pirms spēles signāla beigām guva 2 punktus. "Keila KK" uzbrukumam bija atlikušas tikai 3 sekundes, kurās ar pēdējo sekunžu metienu pretinieki nespēja gūt grozu. BK LU svinēja uzvaru ar 80:78. Avotiņš bija arī rezultatīvākais "Latvijas Universitātes" spēlētājs, izceļoties ar 15 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

Ramirent nacionālajā līgā izbraukuma spēli ar RTU komandu aizvadīja mūsu attīstības komanda "LU/BS Rīga". Spēles rezultātu atklāja mūsējie un pirmo ceturtdaļu noslēdza ar rezultātu 29:15. Otrajā ceturtdaļā pārsvars turpināja pieaugt un puslaiks noslēdzās ar 65:31. Noslēdzošās ceturtdaļas piektajā minūtē "LU/BS Rīga" pārsniedza 100 punktu slieksni un rezultāts bija 101:55. Spēle noslēdzās ar 116:61.

Dalīties