Aizvadītājā nedēļas nogalē BK LU aizvadīja mājas spēli pret Igaunijas “Tartu Ülikool” un mūsu attīstības komanda "LU/BS Rīga" aizvadīja spēli pret “Gulbenes buki”.

“Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā sīvā cīņā mūsu LU/BS Rīga piekāpās “Gulbenes buki” komandai ar rezultātu 69:72. Spēles gaita noritēja ļoti sīvi, trešajā ceturtdaļā mūsu attīstības komanda spēja pat par +13 punktiem pārspēt “Gulbenes bukus”, taču pēdējā ceturdaļā “Gulbenes buki” atspēlējās un pārspēja mūsu mājiniekus par 3 punktiem.

Nedēļas nogalē norisinājās “Pafbet” Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas universitāšu cīņa ar Igaunijas “Tartu Ülikool”, kurā mūsējie “Latvijas Universitāte” piekāpās ar rezultātu 59:81.  Mūsējie atklāja spēles rezultātu ar 2:0. Turpmākā pirmā ceturtdaļa norisēja gandrīz punkts punktā. Pirmo ceturtdaļu mūsējie noslēdza tikai ar 1 punkta deficītu (18:19). Otrā ceturkšņa pirmajās 3 minūtēs viesi ieguva deviņu punktu pārsvaru. Puslaiks noslēdzās ar 10 punktu deficītu. Spēles otrās puses laikā mūsējiem neizdevās pietuvoties tuvāk par 8 punktiem un spēle noslēdzās par labu pretiniekiem ar rezultātu 59:81. Mūsu komandas labā 10 punktus guva gan Edvards Mežulis gan Toms Skuja.

Dalīties