4.februārī BK "LU" aizvadīja mājas spēli pret Tallinas „Kalev/Audentes“. Spēlē izdevās atspēlēt 13 punktu iztrūkumu un ar rezultātu 87:82 pārspēt „Kalev/Audentes“ komandu.

Pirmajās spēles minūtēs mūsējiem izdevās iegūt 5 punktu pārsvaru, kurš gan pēc brīža saruka un pirmo ceturtdaļu mūsējie noslēdza iedzinēju lomā ar 14:18. Otrajā ceturdaļā abas komandas neļāva uzelpot nevienu brīdi. Puslaikā mūsējie devās ar 6 punktu deficītu - 38:44. Spēles otrajā pusē pretinieki veica 13 punktu izrāvienu. Ričards Vitoļskis no tālās distances, Reinis Avotiņš un Lauris Blaus no groza apakšas palīdzēja sadeldēt pretinieku 13 punktu pārsvaru. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezulātu 60:65. Atlikušos mīnusus mūsējie likvidēja divu minūšu laikā un pēc vēl viena Toma Skujas tālmetiena pat pārņēma vadību 67:65. Līdz ceturtdaļas vidum komandas kopīgiem spēkiem bija sametušas 32 punktus, bet labākās ziņas bija, ka labāki bija mūsējie. Pēc diviem Vitoļska soda metieniem mūsējie bija vadībā 77:75. Divas minūtes līdz pamatlaika beigām tālmetienu trāpīja Vīksne, panākot jau sešu punktu pārsvaru – 81:75. Spēles izskaņā mūsējiem izdevās nosargāt iegūto punktu pārsvaru un spēle noslēdzās 87:82 BK "LU" labā.

Ar 24 punktiem uzvaru sekmēja Ričards Vitoļskis, bet ar 11 rezultatīvām piespēlēm komandas biedriem palīdzēja Toms Skuja.

Dalīties