Mūsu basketbola komanda "Latvijas Universitāte" vakar, 10. oktobrī "Pafbet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezonā izcīnīja uzvaru pret BK "Valmiera Glass"/Via.

Vakar mūsējie savā laukumā uzņēma valmieriešus un pēdējās 10 minūtēs atspēlēja 16 punktu deficītu, un pārspēja "Valmiera Glass"/Via komandu ar rezultātu 87:82. Pirmā ceturtdaļa ritēja punkts punktā un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar neizšķirtu - 22:22. Otrajā ceturtdaļā mūsējie lielāko ceturtdaļas laiku atradās priekšā ar pāris punktu pārsvaru, taču puslaikā devās ar 2 punktu deficītu - 44:46. Pēc puslaika pārtraukuma valmierieši veica izrāvienu, iegūstot 16 punktu deficītu. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 63:74. Noslēdzošajā ceturtdaļā mūsējie parādīja spēcīgu raksturu un komandas spēli un līdz spēles izskaņai spēja sadeldēt pretinieku pārsvaru un izcīnīt uzvaru ar 5 punktu pārsvaru - 87:82.

LU labā ar 26 punktiem, deviņām piespēlēm, sešām atlēkušajām bumbām, četrām pārtvertām bumbām un 46 efektivitātes punktiem izcēlās Norberts Strautiņš, Otto Fārenhorsts pievienoja 19 punktus (3p. 5/8), bet Arnolds Helmanis tika pie double-double - 15 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Sestdien mūsu basketbolisti dosies izbraukumā pie "Rīgas Zeļļiem".

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties