Otrdien, 17. oktobrī, BK LU aizvadīja izbraukuma spēli pret "AVIS UTILITAS" Rapla komandu, kura spēles izskaņā noslēdzās par labu mājiniekiem.

Pirmā ceturtdaļa mūsējiem noslēdzās iedzinēju lomā ar rezultātu 16:20. Otrā perioda ievadā Rūdolfa Švītiņa tālmetiens un pieci pēc kārtas gūtie Arnolda Helmaņa punkti panāca mūsu komandai lavēlīgo 26:22. Puslaiks tomēr noslēdzās iedzinējos ar rezultātu 36:42. Spēles otrajā daļā mūsējiem diemžēl nesanāca izrauties vadībā un spēle noslēdzās par labu mājiniekiem ar rezultātu 63:71. Pa 15 punktiem LU komandas rindās guva Norberts Strautiņš un Arnolds Helmanis. Perimetra spēlētājs tika arī pie septiņām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm un divām pārtvertām bumbām. Savukārt pieredzējušais liepājnieks izcīnīja piecas bumbas. Tuvākie sekotāji ar deviņiem punktiem bija Otto Fārenhorsts un Edvards Lucis.

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties