Foto: Māris Greidāns

“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros sestdien, 28. novembra pievakarē  BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja izbraukuma spēli pret Igaunijas komandu “Tartu Ülikool”, kur spēle noslēdzās ar rezultātu 90:71 par labu mājiniekiem.

Spēli Latvijas Universitātei atklāja Arnolds Helmanis ar rezultatīviem diviem punktiem. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 18:23 par labu LU komandai, kur izrāvienu ar papildus pieciem punktiem ceturtdaļas pēdējās trīsdesmit sekundēs guva Ihor Serheyev. Turpinoties spēles otrajai ceturtdaļai, LU komanda neatlaidīgi cīnījās, taču pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 47:40 par labu mājiniekiem. Par rezultatīvāko spēlētāju LU komandā otrajā ceturtdaļā kļuva Norberts Strautiņš, kurā viņš guva desmit punktus. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 66:57, kas LU komandu no mājiniekiem atdalīja tikai par deviņiem punktiem. Ceturtās ceturtdaļas sākumā Latvijas Universitāte dzinās pretī mājinieku komandai, atstājot viņus tikai ar sešu punktu pārsvaru. Spēles izskaņā mūsējiem tomēr nesanāca izrauties vadībā un spēle noslēdzās par labu mājiniekiem ar rezultātu 90:71. Par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva LU komandas spēlētājs Norberts Strautiņš ar 24 punktiem un 5 rezultatīvām piespēlēm, realizējot divus no astoņiem divpunktu metieniem, piecus no astoņiem trīspunktu metieniem un piecus no sešiem brīvo sodu metieniem. No LU komandas viņam sekoja Ihor Serheyev ar 11 punktiem un 9 atlēkušām bumbām, kā arī Arnolds Helmanis ar 9 punktiem. Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle izbraukumā jau 3.novembrī plkst. 19:30 pret “Keila Coolbet” komandu Keila Tervisekeskus centrā.

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties