“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros trešdien, 8. novembrī BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja izbraukuma spēli pret Igaunijas komandu “TalTech/OPTIBET”, kur vērienīgā cīņā mūsējie guva uzvaru ar rezultātu 81:73.

Spēli Latvijas Universitātes komandai atklāja Norberts Strautiņš ar rezultatīvu 3 punktu metienu. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 36:37, kas lika mūsējiem sasparoties un ar pilnu jaudu doties uz uzvaru! Spēles trešajā ceturtdaļā mūsējiem izdevās izrauties vadībā ar 12 punktu pārsvaru. Latvijas Universitātes komanda skatītājiem sniedza aizraujošu spēli, kas noslēdzās ar rezultātu 81:73 par labu Latvijas Universitātei. Lielisku sniegumu parādīja mūsu spēlētājs Norberts Strautiņš, kurš pārķēra 4 bumbas no pretinieku komandas, realizēja 10 rezultatīvus punktus, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas un īstenoja 4 rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākais spēlētājs no LU komandas bija Otto Fārenhorsts, kurš spēles laikā guva 18 punktus, kā arī izcīnīja 4 atlēkušās bumbas un pārķēra 2 pretinieku bumbas. Tāpat viņam pēc punktu skaita sekoja Rūdolfs Švītiņš ar 14 punktiem.  Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle jau šo sestdien, 11.novembrī plkst. 15:00 pret “VEF Rīga” komandu Rimi Olimpiskajā centrā. Nāc un atbalsti savējos klātienē!

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties