“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros svētdien, 19. novembra pievakarē BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja izbraukuma spēli pret “Tallinn Kalev/SNABB”, kur sīvā cīņā mūsējie guva uzvaru ar rezultātu 83:75.

Spēli atklāja LU komandas spēlētājs Edvards Lucis ar 3 punktu metienu. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 22:20, kur rezultatīvākais spēlētājs no mūsu komandas bija Rūdolfs Švītiņš ar 10 punktiem. Otro ceturtdaļu atklāja mūsu komandas spēlētājs Kārlis Šenbergs ar 3 punktu metienu. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 39:40, kas mūsējiem lika sasparoties un doties otrajā puslaikā ar vēl lielāku jaudu. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 53:56, kur mūsu rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Norberts Strautiņš ar 5 punktiem. Spēle noslēdzās ar rezultātu 83:75. Pēdējā ceturtdaļā LU komanda parādīja lielisku sniegumu, noslēdzošajā minūtē rezultāta starpību palielinot par 9 punktiem. Kā spēles rezultatīvākais spēlētājs kļuva Rūdolfs Švītiņš no LU komandas ar 20 punktiem, 6 atlēkušām bumbām, 1 rezultatīvu piespēli un 2 pārķertām bumbām. Efektivitātes ziņā viņam sekoja Norberts Strautiņš ar 14 punktiem, 4 atlēkušām bumbām 3 rezultatīvām piespēlēm un 1 pārķertu bumbu. Tāpat īstu komandas spēli parādīja Edvards Egle ar 5 rezultatīvām piespēlēm. Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle šo sestdien, 25.novembrī plkst. 14:00 pret “BK Ventspils” komandu Rimi Olimpiskajā centrā. Nāc un atbalsti savējos klātienē!

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties