“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros sestdien, 11. novembrī BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja mājas spēli pret “VEF Rīga”, kur vērienīgā cīņā mūsējie piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 72:85.

Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 20:28, kur Latvijas Universitātes rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Elvijs Frīdenbergs ar 10 punktiem. Tāpat viņam spēles pirmajā ceturtdaļā sekoja Ihor Serheyev ar 5 punktiem un 1 bloķētu metienu. Spēles otrajā ceturtdaļā panācām pretiniekus un rezultāts mūs šķīra tikai par 2 punktiem. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 37:43. Trešo ceturtdaļu pavadījām sīvā cīņā, tomēr “VEF Rīga” komandai izdevās lauzt spēles gaitu un ceturtdaļa beidzās ar rezultātu 51:65. Spēle noslēdzās ar rezultātu 72:85 par labu “VEF Rīga” komanda, kur mūsējiem diemžēl neizdevās atspēlēties. Lielisku sniegumu parādīja mūsu komandas spēlētājs Ihor Serheyev, kurš bija tuvu double-double, izceļoties ar spēles laikā gūtiem 13 punktiem un 8 atlēkušajām bumbām. Spēles rezultatīvākais spēlētājs bija Elvijs Frīdenbergs ar 20 punktiem, 7 atlēkušajām bumbām, 2 rezultatīvām piespēlēm un 1 pārķertu bumbu. Paldies visiem atbalstītājiem, kuri bija kopā ar mums un juta līdzi uz vietas! Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle jau šo trešdien, 15.novembrī plkst. 19:00 pret “Rīgas Zeļļi” komandu Rimi Olimpiskajā centrā. Nāc un atbalsti savējos klātienē!

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties