foto: Māris Greidāns

“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros sestdien, 25.novembrī BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja mājas spēli pret “BK Ventspils”, kur spēles izskaņā mūsējie piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 71:97.

Pirmās ceturtdaļas piektajā minūtē lielisku sniegumu parādīja LU komandas spēlētājs Rūdolfs Švītiņš, kurš trieca bumbu no groza augšas. Tas deva būtisku sniegumu spēles sākumā, kad pretinieki bija izvirzījušies vadībā par 5 punktiem. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 18:26, kur rezultatīvākais spēlētājs mūsu komandas rindās bija Norberts Strautiņš ar 5 punktiem. Otro ceturtdaļu atklāja mūsu komandas spēlētājs Rihards Aleksandrovs ar 2 punktu metienu. Spēles pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 27:46, kas mūsējiem deva papildus degsmi cīnīties un iet tālāk. Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 49:69, kur mūsu rindās joprojām rezultatīvākais spēlētājs ceturtdaļā bija Norberts Strautiņš ar 8 punktiem. Spēle noslēdzās ar rezultātu 71:97. Vislabāk mūsu komandai veicās spēles trešajā un ceturtajā ceturtdaļā, kur katrā spēles daļā komanda ieguva 22 punktus. Par rezultatīvāko spēlētāju LU komandas rindās kļuva Norberts Strautiņš ar 15 punktiem, 6 atlēkušām bumbām, 5 rezultatīvām piespēlēm un 1 pārķertu bumbu. Rezultativitātes ziņā viņam sekoja Dāvis Skreivers ar 13 punktiem, 4 atlēkušām bumbām, 2 rezultatīvām piespēlēm un 1 pārķertu bumbu. Tāpat lielisku efektivitāti spēlē parādīja Rihards Aleksandrovs, kurš fiksēja 3 bloķētus metienus. Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle izbraukumā šo svētdien, 3.decembrī plkst. 17:00 pret “Viimsi” komandu Forus Spordikeskus Viimsi centrā.

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties