“Pafbet” Latvijas – Igaunijas basketbola līgas ietvaros svētdien, 3.decembra pievakarē BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja izbraukuma spēli pret “Viimsi”, kur spēles izskaņā mūsējie piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 71:84.

Spēli Latvijas Universitātei atklāja Rihards Aleksandrovs ar 3 punktiem. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 13:19, kur mūsu komandas rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Mārcis Osis ar 6 punktiem. Spēles otrās ceturtdaļas sākumā mūsējie rezultāta starpību samazināja līdz 4 punktiem, kas mums deva iespēju pretiniekiem atspēlēties. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 29:46, kur pēdējās ceturtdaļas sekundēs trīs punktu metienu realizēja mūsu komandas spēlētājs Rūdolfs Švītiņš. Trešo ceturtdaļu atklāja Latvijas Universitātes komandas spēlētājs Daniils Smirnovs, kurš pirmajās sekundēs trieca bumbu no groza augšas. Ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 48:67, kur mūsu rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Ihor Serheyev ar 6 punktiem. Spēle noslēdzās ar rezultātu 71:84 par labu mājiniekiem. Lielisku sniegumu spēlē parādīja Norberts Strautiņš, kurš bija tuvu triple-double ar spēles laikā realizētiem 15 punktiem, 8 atlēkušām bumbām un 7 rezultatīvām piespēlēm. Efektivitātes ziņā viņam sekoja Ihor Serheyev ar 12 punktiem un 7 atlēkušām bumbām. Lepojamies ar mūsējiem! Nākamā spēle jau šo svētdien, 10.decembrī plkst. 15:00 pret “BC Prometey” komandu Rimi Olimpiskajā centrā. Nāc, atbalsti savējos klātienē!

BK "Latvijas Universitātes" partneris - Evolution. Ar Evolution atbalstu, tiek realizēta sociālā stipendia augsta līmeņa sportistiem ar mērķi atbalstīt duālās karjeras pilnveidošanu, apvienojot sportu ar mācībām, studijām vai darbu. “BK LU” un Evolution interesēs ir pavērt plašākas iespējas tiem, kuri vēlas sevi vienlaicīgi attīstīt sevi vairākās jomās!

Dalīties