BK “Latvijas Universitāte” basketbolisti šajā nedēļas nogalē viesosies vēju pilsētā Liepājā, kur notiks Latvijas profesionālās 3x3 basketbola līgas kvalifikācijas posma ceturtais turnīrs.

Latvijas 3x3 basketbola līgai starts tika dots jūlijā. Kopā ir aizvadīti trīs atlases posmi. Latvijas Universitātes komanda savu dalību uzsāka trešajā posmā. Šajā posmā, kurš norisinājās Rēzeknē, LU basketbolistiem nesanāca parādīt savu labāko sniegumu, jo pusfinālā zaudēja BK “Madona 3x3” ar rezultātu 15:19, līdz ar to komanda ierindojās ceturtajā vietā. Kā pēc Rēzeknes posma atzina Kārlis Žunda: ”Līdz vēlamajam rezultātam pietrūka pavisam nedaudz!”
Šajā posmā spēlēja Kārlis Žunda, Aivis Lēmanis, Roberts Kāpostiņš un Arvīds Dambenieks.

Uz Liepāju dosies nedaudz citādāks sastāvs. Komandā spēlēs:

  • Kārlis Žunda
  • Gustavs Kārlis Kampuss
  • Norberts Strautiņš
  • Reinis Jānis Avotiņš

Komandas spēlētājs Norberts Strautiņš par gaidāmo turnīru: “Nedēļas nogalē piedalīsimies "Top Gun" 3x3 kvalifikācijas posmā Liepājā. Jebkurās sacensībās vienmēr ir patīkami uzvilkt spēles formu un pārstāvēt Latvijas Universitātes komandu, jo īpaši tagad, kad tas ilgāku laiku nav darīts. Ikdienā daudz trenējamies, esam izsalkuši, pozitīvi uzvilkti un cīnīsimies par uzvaru!”

Turnīrs notiks divas dienas – 15. un 16. augustā. Spēles notiks Kristapa Porziņģa laukumā, Jūrmalas ielā 2. Tām var sekot līdz arī tiešraidē Latvijas Basketbola savienības YouTube kanālā. Par spēļu kalendāru ziņosim, tiklīdz tas tiks publicēts FIBA 3x3 portālā.

Aicinām atbalstīt un sekot līdz mūsu spēlētājiem!

Dalīties